Archive: 11 Aug 2014

Albania, Bosnia, Macedonia, Moldova, Montenegro, Serbia Join Horizon 2020 Research Program

Albania, Bosnia, Macedonia, Moldova, Montenegro, Serbia Join Horizon 2020 Research Program

On July 1, Albania, Bosnia and Herzegovina, Macedonia (FYROM), Moldova, Montenegro and Serbia signed association agreements in Brussels securing full access to the European Union’s new seven-year research and innovation program called Horizon 2020 (H2020). The European Commission expects that the agreements will result in increased cooperation in research and innovation, business development, new job […]

Albania, Bosnia, Macedonia, Moldova, Montenegro, Serbia Join Horizon 2020 Research Program

Albania, Bosnia, Macedonia, Moldova, Montenegro, Serbia Join Horizon 2020 Research Program

On July 1, Albania, Bosnia and Herzegovina, Macedonia (FYROM), Moldova, Montenegro and Serbia signed association agreements in Brussels securing full access to the European Union’s new seven-year research and innovation program called Horizon 2020 (H2020). The European Commission expects that the agreements will result in increased cooperation in research and innovation, business development, new job […]

On July 1, Albania, Bosnia and Herzegovina, Macedonia (FYROM), Moldova, Montenegro and Serbia signed association agreements in Brussels securing full access to the European Union’s new seven-year research and innovation program called Horizon 2020 (H2020). The European Commission expects that the agreements will result in increased cooperation in research and innovation, business development, new job […]
Изложба на македонски автори во Велико Трново, Р. Бугарија

Изложба на македонски автори во Велико Трново, Р. Бугарија

  Македонски автори ќе претстават во Велико Трново колективна изложба. Изложбата  наречена “КОНЕКЦИЈА” II, ќе биде отворена вечерва од 19,00 часот во клуб “Таралеж”. Своето творештво ќе го претстават младите и истакнати уметници Соња Димитрова, Зоран Мише, Иван Стоименов, Павел Целкоски, Зоран Георгиев, Горан Тричковски и Иво Пецов. Изложбата се реализира со поддршка на Културно-информативниот […]