Меѓунароната коалиција против фалсификување и Француските царини обединуаат сили да ги нокаутираат нечесните трговци

Многу сме возбудени да објавиме дека минатата недела  IACC и француската царина потипшаа меморандум , кој ја подобрува соработката во врска со примена на трговските марки и авторски права.

Невиден договор меѓу IACC  и француската царин ќе ја подобри способноста на француските власти и IACC да комуницираат , да соработуваат, да споделуваат информации и ресурси , како и дополнителни напори во борбата против онлајн фалсификуванти трговци преку програмата RogueBlock™ на  IACC  .

IACC  ќе објави заедничко соопштение со француската царина во следните неколку дена.

Извор: http://www.iacc.org/

 

  • April 2024
   Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
   « Jan    
   1234567
   891011121314
   15161718192021
   22232425262728
   2930  
 • IP4all Weekly Bulletin

  You can subscribe to the weekly IP4ALL Bulletin.

 • IP Consulting Ltd. - Intellectual Property Consulting Agency
 • Landmark-TP
 • Ivan Georgiev - Rembrand
 • Global IP Attorneys - The world's leading address guide for patent, trademark, copyright, intellectual property and IP attorneys. In just a few steps you can find your agency for registration and protection of your intellectual property, patent, design, copyright or trademark.
 • The Professional Sector Network is a referral and networking group that caters exclusively to leading firms with a history of excellence in the business, advisory and investment sectors.
 • Online source of information for the events and developments in the field of intellectual property worldwide
 • Jobs in USA
 • Become our partners
 • IP Basis®

 • IP Guide®