Конкурс за публикација во врска со светскиот ден на Интелектуалната сопственост

ip-day-2014-small-150x133Драги читатели,

Учествувајте во нашиот Конкурс  за публикација во врска со

Светскиот ден на интелктуалната сопственост

26 април 2014

Филмовите- една светска страс

е мотото, под коешто СОИС го одбележува овојгодишниот ден на Интелектуалната сопственост.

Испратете ни Ваша разработка – статија, есеј, слика, плакат или друг вид материјал, кој што ја разгледува врската меѓу киноиндустријата и важни аспекти од Интелектуалнта сопственост- авторско право, пиратсво, правна заштита и др.

Најинтересните предлози ќе бидат публикувани на страницире на ip4all: http://ip4all.com -меѓународен портал за Интелектуална сопственост и IPBasis: http://ipbasis.com – нашиот информативен сајт за студенти.

На авторите на најдобрите разработки ќе бидат врачени награди – изданија во областа на Интелектуалната сопственост, а исто така и ќе им биде понудена репортеска пракса во IP Macedonia.

Сите учесници ќе бидат поканети да публикуваат кај нас и свои идни материјали.

Вашите предлози ги очекуваме на moc.lla4pinull@rotide  до 22-04-2014 г.

Победниците во конкурсот и нивните материјали ќе бидат публикувани на 26.04.2014 г.

Поздрав,

Тимот на IP4ALL NETWORK

  • April 2024
   Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
   « Jan    
   1234567
   891011121314
   15161718192021
   22232425262728
   2930  
 • IP4all Weekly Bulletin

  You can subscribe to the weekly IP4ALL Bulletin.

 • IP Consulting Ltd. - Intellectual Property Consulting Agency
 • Landmark-TP
 • Ivan Georgiev - Rembrand
 • Global IP Attorneys - The world's leading address guide for patent, trademark, copyright, intellectual property and IP attorneys. In just a few steps you can find your agency for registration and protection of your intellectual property, patent, design, copyright or trademark.
 • The Professional Sector Network is a referral and networking group that caters exclusively to leading firms with a history of excellence in the business, advisory and investment sectors.
 • Online source of information for the events and developments in the field of intellectual property worldwide
 • Jobs in USA
 • Become our partners
 • IP Basis®

 • IP Guide®